Китайскоезичното радио Минхуей вече е достъпно чрез подкаст

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

(Minghui.org)

Китайскоезичното радио „Минхуей” (mhradio.org) вече е достъпно за сваляне и абонамент за подкаст приложения на смарт телефони и компютри. Тази услуга е на разположение само за слушатели извън Китай, поради защитната интернет стена в страната.

Използващите мобилни устройства могат да слушат радио „Минхуей” по два начина. Единият е чрез използване на браузър, свързване към mhradio.org и пускане на съдържанието онлайн. Този начин консумира мобилен трафик, ако потребителят е в движение.

Слушателите също така могат да свалят аудио файловете, за да ги слушат по-късно. Може да се уточни, че вашето подкаст приложение сваля аудио файлове само когато има достъп до безжична мрежа за слушане по-късно, като изтрива слушаните вече файлове автоматично. Повечето приложения възобновяват записа от мястото, където е спрян последния път.

Как да се абонираме за подкаст на радио „Минхуей“?

iOS устройства като IPhone и iPad

Натиснете тук на вашето iOS устройство. Подкаст приложението ще се отвори и можете да натиснете „subscribe“, за да се абонирате за радио „Минхуей“.

Android устройства

За Android устройства е необходимо първо да инсталирате подкаст приложение от „play store”. Най-популярни са „Podcast Addict” и „Podcast Republic”. Следващите инструкции описват как да се абонирате за радио Минхуей чрез приложението „Podcast Addict“:

1. Стартирайте браузъра на вашето устройство и отворете страницата mhradio.org. Натиснете върху подкаст иконата горе в ляво или може да използвате следния линк:
http://mhradio.org/news_images/xml/latest.xml
2. Вашето устройство ще поиска да изберете приложение за отваряне на линка. Изберете „subscribe with Podcast Addict”. Отбележете „Always”. Натиснете „Add”, за да завършите процеса.
3. Докоснете иконата „menu” в горния ляв ъгъл на „Podcast Addict”, за да изтеглите списък с менюта. Докоснете „Podcast”, за да видите радио „Минхуей”.


04 януари, 2015 г.

* * *

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Можете да разпечатвате и разпространявате всички статии публикувани на „Clearharmony” и тяхното съдържание, но ви молим да цитирате източника.