“Джуан Фалун” публикувана на албански

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

„Джуан Фалун” става бестселър в Пекин, Китай, през 1996 г. и то не без основание. „Джуан Фалун”, основният текст на практиката Фалун Дафа, не е обикновена книга. Нейното съдържание и учения далеч не предоставят просто нови дефиниции на понятията чигонг и култивационна практика. Нещо повече, книгата развива Фалун Гонг от практика с 200 000 последователи до такава, следвана от над 100 милиона души по света. Тя е трансформирала милиони животи, връщайки напълно здравето на хората и позволявайки им истински да се самоусъвършенстват според по-висши принципи.

Дълбочината на тази книга не може да бъде описана с думи – това е нещо, което трябва да бъде преживяно. От публикуването й през 1995 г., „Джуан Фалун” е преведена на над двадесет европейски езика, а няколко други превода тепърва предстоят. Неотдавна издаденият албански превод на „Джуан Фалун” можете да намерите на страниците на http://falundafa.org/book/alb.htm. „Джуан Фалун” може да бъде открит и на други езици на http://www.falundafa.org/eng/books.htm.

* * *

Here is the article in English language:
http://en.clearharmony.net/articles/a19193-article.html

Facebook Logo LinkedIn Logo Twitter Logo Email Logo Pinterest Logo

Можете да разпечатвате и разпространявате всички статии публикувани на „Clearharmony” и тяхното съдържание, но ви молим да цитирате източника.